December Tapes 2018 naar het Chassé Theater

By 18 september 2018 Persbericht

December Tapes staat voor cultuur, talent, Breda en samenwerken. Op zaterdag 1 december presenteren wij een avond met meer dan 20 regionale muzikanten in het Chassé Theater. Wat kun je precies verwachten? Een avond vol muziek, unieke samenwerkingen en covers van bekende liedjes door regionaal talent. De kaartverkoop is gestart. Een ticket kost € 10,- en de opbrengst gaat volledig naar het goede doel.

“December Tapes… het mag elke maand wel december zijn.” Zo sprak burgemeester Paul Depla vorig jaar tijdens de derde editie.

Drie geslaagde avonden in MEZZ en Grand Theatre, twee albums en meer dan 60 shows (waaronder Breda Barst en BredaPhoto) verder is December Tapes alweer toe aan haar 4e editie. Dit jaar in de MK2zaal van het Chassé Theater. Deze editie doen er meer dan 20 muzikanten en bandleden mee van o.a. DELUSIONALS, There There, STINCE, Lisa van Nes, STEEV, Aline Hilderink, Little Symphonies, Telephant en Grim Tim. Daarnaast vindt er voor het eerst ook een samenwerking plaats met twee lokale dansscholen.

“December Tapes in het Chassé Theater: dat is voor ons een droom die in vervulling gaat. Wij kijken er naar uit om er een prachtige avond van te maken voor publiek én de muzikanten” zegt Joep Gudde van de organisatie Memory Serves.

Ook dit jaar gaat de opbrengst van de kaartverkoop naar een lokaal goed doel. Om die reden doen alle betrokken muzikanten en de organisatie belangeloos mee. Tijdens de vorige edities werd er totaal meer dan € 7.000 opgehaald voor het Jeugdcultuurfonds Breda en het Leerorkest Instrumentendepot. Het goede doel van December Tapes 2018 wordt op een later moment bekendgemaakt.

December Tapes is een initiatief van There There en Fixed Fight Bookie dat muzikaal talent in Breda koppelt en als doel heeft de popcultuur binnen Breda nog sterker te maken. Hierbij zoeken ze de samenwerking op tussen de bands en alle betrokken culturele organisaties. Door de bands samen te laten werken, creëren ze een sterker netwerk en kunnen ze laten zien dat Breda veel te bieden heeft.

Kaartverkoop: www.chasse.nl/theater/programma/december-tapes

Facebook evenement: www.facebook.com/events/december-tapes-2018

© December Tapes 2018