Na een geslaagde eerste editie van December Tapes, zullen ook dit jaar weer bands en acts uit de regio Breda de handen ineenslaan om samen een album te maken. Dit jaar biedt December Tapes aan muzikanten de kans om mee te doen: alle genres en bezettingen zijn welkom. In totaal zullen 10 bands aan het album meewerken, waarvan een deel voortkomt uit de vrije inschrijving en voorronde.

Wil jij meewerken aan December Tapes, in de grote zaal van de Mezz spelen en een track opnemen in de professionele studio van A-Broad?  Schrijf je dan nu in via: www.decembertapes.nl. Wie weet wordt je geselecteerd om mee te doen aan de voorronde in café de Bruine Pij op zondagmiddag 29 mei! Let op, de inschrijving sluit zondag 15 mei.

Net als vorig jaar zal van de muzikanten verwacht worden om een semi-akoestische set neer te zetten. Binnen deze kaders worden de bands en acts natuurlijk wel aangemoedigd om hun eigen sound te laten horen. Om December Tapes ook dit jaar weer succesvol te maken, zijn wij op zoek naar enthousiaste bands en acts die een actieve bijdrage willen leveren.

Korte terugblik naar 2015

Vorig jaar december vond in een volle grote zaal van de Mezz de albumpresentatie plaats van December Tapes volume 1. Er werd een bedrag van 2650,- euro opgehaald voor het Jeugdcultuurfonds. De line-up bestond uit Awash, MacSwordfish, There There, Lost Lions of India, Windup Space, InHale, The Martial, No More Jack, BB & van Berlo en Vagabound.

www.decembertapes.nl

www.facebook.com/decembertapes

© December Tapes 2018