Aanstaande vrijdag 27 januari komt cultureel Breda tot leven tijdens de Cultuurnacht. Meer dan 55 culturele deelnemers presenteren een bijzonder programma waarin ze bezoekers verrassen, prikkelen en verbazen. Een mooi moment om het eindbedrag van December Tapes te onthullen!

Om 21.30 uur wordt in PodiumBloos het bedrag bekendgemaakt wat tijdens de tweede editie van December Tapes is opgehaald voor het Jeugdcultuurfonds Breda. In aanwezigheid van Marianne de Bie, wethouder Werk, Inkomen en Cultuur, wordt de cheque aan Peter van der Aalst (voorzitter Jeugdcultuurfonds) overhandigd.

Op zondagavond 11 december 2016 werd het album December Tapes volume 2, een samenwerking tussen bands uit de Bredase regio, gepresenteerd in de grote zaal van de Mezz. Het album was voor € 10,- te koop waarvan de gehele opbrengst naar het Jeugdcultuurfonds Breda ging. Het album is nog te kopen.

Om bij de bekendmaking in PodiumBloos aanwezig te zijn, moet je wel in het bezit zijn van een passe-partout. Deze is zowel online als offline te koop voor € 9,- (voorverkoop) en € 11,- (op de dag zelf).

Adres PodiumBloos

Speelhuislaan 151

4815 CD Breda

Passe-partout verkoop

© December Tapes 2018