Aanstaande vrijdag 22 januari komt cultureel Breda tot leven tijdens de Cultuurnacht. Meer dan 45 culturele deelnemers presenteren een bijzonder programma waarin ze bezoekers verrassen, prikkelen en verbazen. Een geschikt moment om het eindbedrag van December Tapes te onthullen!

Om 21.15 uur wordt in PodiumBloos het bedrag bekendgemaakt wat met December Tapes is opgehaald voor het Jeugdcultuurfonds Breda. In aanwezigheid van de wethouder Werk, Inkomen en Cultuur Marianne de Bie zal de cheque aan Peter van der Aalst (voorzitter Jeugdcultuurfonds) overhandigd worden.

Op 13 december 2015 werd December Tapes volume 1, een samenwerking tussen bands uit de regio Breda, gepresenteerd in de grote zaal van de Mezz. Het album was te koop voor € 10,- waarvan de gehele opbrengst naar het Jeugdcultuurfonds ging.

Om bij de bekendmaking in PodiumBloos aanwezig te zijn, moet je wel in het bezit zijn van een passe-partout. Deze is zowel online als offline te koop voor € 9,- (voorverkoop) en € 11,- (op de dag zelf).

Adres PodiumBloos

Speelhuislaan 151

4815 CD Breda

Passe-partout verkoop

© December Tapes 2018