December Tapes presenteert: Little Symphonies in Lutherse Kerk Breda

By 18 september 2019 Persbericht

Na een succesvol weekend op Breda Barst, kondigt December Tapes met trots de bijzondere album release show van Little Symphonies aan. Op zaterdag 30 november presenteert de Bredase band het debuutalbum We Used To Be Immortal in de Lutherse Kerk in Breda.

Twee en een half jaar kostten het Maxim Ventulé en Tom Gudde om de langverwachte plaat tot stand te brengen. We Used To Be Immortal gaat over een zwarte periode uit Maxim’s leven, waarin hij z’n moeder verloor en daarmee ook zijn thuis in Vlissingen. Little Symphonies exploreert thema’s als verdriet en sterfelijkheid, maar ook hoop en verwerking. Naast het album werd ook gewerkt aan een dynamische liveband. Daarin nemen – naast Maxim en Tom – bassist Jorie Slagmolen en drummer Tim van den Hoven een plaats. Met z’n vieren zorgen ze voor een organische sfeervolle sound met een enorm bereik.

Op zaterdag 30 november speelt Little Symphonies ter viering van de release van We Used To Be Immortal in de Lutherse Kerk Breda, een unieke en exclusieve locatie. Er wordt nog een bijzondere support act toegevoegd aan het programma. Aanvang is 20.30 uur.

Na vier edities December Tapes in achtereenvolgens MEZZ, Grand Theatre en Chassé Theater kiest de organisatie ditmaal voor een intieme locatie voor een select publiek.

Kaartjes zijn vanaf a.s. vrijdag 10.00 uur te koop via www.decembertapes.nl en kosten 8 euro per stuk (inclusief 2 consumpties). Er zijn maar een select aantal kaartjes verkrijgbaar.

© December Tapes 2018