Tom Neven, Kiki Mettler en meer op zaterdag 9 december

Na twee succesvolle edities in een drukbezochte grote zaal van de Mezz, is December Tapes terug, in een nieuwe vorm. Dit jaar op een prachtige nieuwe locatie: Grand Theatre Breda. Vroeger een theater, bioscoop en nu een bijzondere boekhandel. Op zaterdagavond 9 december wordt Grand Theatre het toneel voor December Tapes 2017.

“Het Grand Theatre is een adembenemende locatie die bijzonder goed past bij ons concept. Wij zijn dan ook ontzettend trots dat December Tapes 2017 hier mag plaatsvinden.”

In tegenstelling tot de eerste twee jaren wordt deze editie geen gezamenlijk album opgenomen. Dit jaar ligt de focus op de samenwerkingen tussen de bands in de vorm van tributes naar de grote popartiesten. Het resultaat van deze samenwerkingen kun je komen ervaren op 9 december.

Wij zijn trots op de line-up van dit jaar. Op het affiche staan Tom Neven, Kiki Mettler, There There, Aline Hilderink, STEEV, Anne Nederhoed, DELUSIONALS, The Martial, Frantic en Little Symphonies.

Met de eerste twee edities werd een bedrag van € 6.100 opgehaald voor het Jeugdcultuurfonds Breda. Ook dit jaar gaat de opbrengst naar een lokaal goed doel. Dit wordt op een later moment bekendgemaakt.

Memory Serves presents: December Tapes 2017. Een jaarlijkse samenwerking van tien bands uit de regio Breda die samen een avond presenteren op een concertlocatie waarbij de opbrengst naar een lokaal goed doel gaat. Zo biedt December Tapes lokaal talent een podium om zijn kunsten te presenteren aan een groot publiek.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1821651818165449

© December Tapes 2018