Ook dit jaar slaan tien Bredase bands de handen ineen en maken ze samen een akoestisch album. Na een goedbezochte December Tapes Selections in Café de Bruine Pij voor de laatste twee plekken op het affiche, werden Renseen en Fools Never Differ door de driekoppige jury gekozen.

Vandaag presenteert December Tapes het volledige affiche. December Tapes 2016 bestaat uit: Tunnelvisie, Myllie Tunes, Windup Space, Awash, There There, Aline Hilderink, No More Jack, Absent Mango, Renseen en Fools Never Differ.

Veel frisse, nieuwe namen maar ook een paar ‘veteranen’ die er vorig jaar ook al bij waren. Zij duiken in september een paar weekenden samen de professionele studio van A-Broad in om een album op te nemen.

Het akoestische album verschijnt in december en wordt gepresenteerd in de grote zaal van de Mezz. Het album wordt vanaf die avond verkocht voor het goede doel. Meer informatie over de albumpresentatie in de Mezz volgt de komende maanden.

Het doel van December Tapes is om een hechtere samenwerking tussen bands en organisaties te creëren en Breda meer op de popcultuurkaart te zetten.

December Tapes affiche

© December Tapes 2018